به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار :

بازدید ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی از خبرگزاری ها

۱۴ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۶ کد : ۱۰۲۷۷ اخبار عمومی تاپ خبر
به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار ، ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی با حضور در خبرگزاری های ایرنا ، فارس و برنا فرا رسیدن این روز را به عوامل خبری تبریک گفت.
بازدید ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی از خبرگزاری ها

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، به مناسبت فرا رسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار ، شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی با حضور در ساختمان خبرگزاری های ایرنا ، فارس و برنا از آنها بازدید نمود.

بر اساس این گزارش : ریاست جهاد دانشگاهی به همراه معاونت فرهنگی و مدیر اداره روابط عمومی با حضور در دفاتر خبرگزاری های ایرنا ، فارس و برنا در استان مرکزی ، ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار ، با مدیران و سردبیران و خبرنگاران  این خبرگزاری ها نشست صمیمانه ای برگزار نمودند.

شهرجردی در این بازدید ها گزارشی از فعالیت های جهاد دانشگاهی استان مرکزی در عرصه های علمی و پژوهشی ، آموزشی و فرهنگی ، به خصوص در عرصه های خبر با توجه به فعالیت دو خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) و خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ارائه نمودند.