بازدید معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی از جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۸ کد : ۱۰۴۰۰ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی کشور به منظور ارزیابی پیشرفت عملیات اجرایی افتتاح پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی واحد استان مرکزی، بازدیدی از پارک استان به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ؛ به منظور ارزیابی از روند پیشرفت فعالیت‌های پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی واحد استان مرکزی، دکتر مهدی عباسی معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی و مهندس محمدرضا آقاجانی مدیر توسعه  و نوآوری پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی از نزدیک از اقدامات اولیه صورت گرفته این پارک بازدید نمودند.

دکتر عباسی پیشنهاداتی جهت راه اندازی و شناسایی طرح های خلاقانه فناوری های نرم مطالبی بیان کرد.

مهندس مسعود شهرجردی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی درحاشیه این بازدید، گزارشی از پیشرفت اجرایی طرح های در دست اجرا ارایه داد.

لازم به ذکر است؛ پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی استان شهریورماه سال جاری با حضور مسئولان کشوری و استانی افتتاح خواهد شد.