همزمان با سراسر کشور؛

آزمون استخدامی آتش نشانی در استان مرکزی برگزار شد

۱۹ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۶ کد : ۱۰۵۳۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون کتبی استخدامی آتش نشانی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی برگزار شد.
آزمون استخدامی آتش نشانی در استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، در تاریخ جمعه 18 مرداد ماه 98 ، آزمون استخدامی مشاغل آتش‌نشانی شهرداری‌های استان توسط جهاد دانشگاهی مرکزی برگزار شد و داوطلبان در تمامی استان‌های کشور به رقابت پرداختند.

مسعود شهرجردی رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی در حاشیه برگزاری این آزمون کتبی اظهار کرد: این آزمون در چهار رشته شغلی کارشناس آتش نشانی، کاردان آتش نشانی، آتش نشان و راننده وسائط نقلیه تندروی سنگین برگزار شد.
وی افزود:
۳۷۵۳ داوطلب از سراسر استان مرکزی در این آزمون که در دو حوزه ساوه و اراک برگزار شد شرکت کردند که از این تعداد ۳۰۵۵ نفر در اراک و مابقی در ساوه در آزمون شرکت کردند.
به گفته وی در استان مرکزی 135 نفر آتش نشان، راننده، کاردان و کارشناس در سازمان آتش نشانی شهرداری های استان مرکزی جذب خواهند شد.
براساس این گزارش معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی از جریان برگزاری این آزمون بازدید کرد