برگزاری آزمون جامع دوره‌های کوتاه‌مدت گردشگری

۰۸ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۶:۵۰ کد : ۱۱۰۵۶ اخبار عمومی تاپ خبر
آزمون جامع دوره های کوتاه مدت گردشگری در پردیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار  شد.
برگزاری آزمون جامع دوره‌های کوتاه‌مدت گردشگری

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ،  مسعود شهرجردی رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی در گفت و گو به روابط عمومی عنوان کرد : صبح روز جمعه ۸ شهریور ماه ۹۸ ، آزمون دوره‌های کوتاه مدت گردشگری شامل مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی، راهنمایان ایران‌گردی و جهان‌گردی، راهنمایان طبیعت‌گردی و راهنمایان گردشگری در استان مرکزی به طور همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

شهرجردی افزود: این آزمون جامع در دو نوبت ساعات ۸ صبح برای داوطلبان مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و 10:30 برای داوطلبان راهنمایان گردشگری، طبیعت گردی و زمین‌گردشگری برگزار شد.

وی افزود: این آزمون  در پردیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی و با حضور معاون گردشگری ، صنایع دستی و گردشگری اداره ، مسئول حراست اداره کل و نمایندگان جهاددانشگاهی و دیگر مسوولان و ناظران استانی برگزار شد.