بازدید رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی از سی و دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی

۰۹ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۷ کد : ۱۱۰۶۵ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی از سی و دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی و غرفه های طرح ملی مشاغل خانگی بازدید به عمل آورد.
بازدید رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی  از سی و دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی به همراه مدیر ستفا مرکزی، ۵ شهریورماه از سی و دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی و غرفه های طرح ملی مشاغل خانگی بازدید به عمل آورد.

سی و دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی با حضور هنرمندان، فعالان و شرکت‌های فعال در حوزه صنایع دستی از ۳ تا ۹ شهریور ماه جاری در محل دانمی نمایشگاه‌های بین‌المللی برپا شده است.

نمایشگاه ملی صنایع دستی با هدف بازاریابی، فروش و آشنایی با سلایق مصرف کنندگان، تبادل اطلاعات بین هنرمندان صنایع دستی کشور، نمایش ظرفیت های صنایع دستی به مسئولان و ارگان های دولتی در حال برگزاری است.

لازم  به ذکر است؛ این بازدید در راستای اجرای طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی صورت گرفت.