تشریح طرح ملی "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار" در کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی شهرستان اراک

۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۷ کد : ۱۱۵۰۳ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
جلسه کارگروه امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده شهرستان اراک با حضور فرماندار اراک، معاون سیاسی اجتماعی استانداری مرکزی، روسای دستگاه ها و سازمان های شهرستان اراک،۲۷ شهریورماه با هدف رفع مشکلات جوانان و زنان سرپرست خانوار در مسجد امام سجاد(ع) کوی سجادیه اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ مسعود شهرجردی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در این نشست با تشریح اجرای طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در استان، اظهارکرد: جامعه هدف این طرح زنان سرپرست خانوار کشور هستند که سهم استان131 نفر می­ باشد.

وی تصریح کرد: طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر تجارب حاصل از الگوی نوین مشاغل خانگی با همکاری دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی، اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان و جهاددانشگاهی استان مرکزی اجرا می ‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه اتصال به بازار خرید مواد اولیه و فروش محصولات تولیدی از دغدغه‌ های مشاغل خانگی است، خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی به عنوان مجری طرح، پس از ارائه مشاوره و آموزش‌ های لازم از طریق پشتیبانان طرح، زمینه های اتصال به بازار را برای زنان سرپرست خانوار فراهم می نماید.

لازم به ذکر است؛ طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار بر اساس توافق‌ نامه سه جانبه ‌ای درسطح ملی میان معاونت امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی منعقد شده است.