بازدید رئیس جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی از واحد علوم پزشکی تهران

۱۶ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۳ کد : ۱۲۰۴۲ معاونت پژوهشی تاپ خبر
مسعود شهرجردی رئیس جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی و هیات همراه از بخش‌های مختلف جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران بازدید کردند.
بازدید رئیس جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی از واحد علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، مسعود شهرجردی رئیس جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی و هیات همراه از بخش‌های مختلف جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران بازدید و در خصوص همکاری‌های مشترک گفت‌وگو کردند.

رئیس  جهاد دانشگاهی واحد استان مرکزی ضمن بازدید از مرکز خدمات درمانی دندانپزشکی،واریس، آلرژی ،پوست ،مو و لیزر، مرکز درمان در منزل، مرکز زخم و پژوهشکده یارا ، با مدیران و مسئولین آنها نیز نشست مشترک برگزار کردند.

شایان ذکر است : معاونین جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های در حال انجام ، به برنامه‌های پیش روی این واحددر زمینه های مختلف اشاره کردند.