انتصاب رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی به عنوان مدیر طرح ملی توسعه مشاغل خانگی

۱۷ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۳ کد : ۱۲۰۶۸ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
​​​​​​​طی حکمی از سوی محمد صادق بیجندی معاون جهاددانشگاهی و سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان ، مسعود شهرجردی به عنوان مدیر طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی منصوب شد.
انتصاب رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی به عنوان مدیر طرح ملی توسعه مشاغل خانگی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، طی حکمی از سوی محمد صادق بیجندی معاون جهاددانشگاهی و سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان ، مسعود شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی به عنوان مدیر طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است: با عنایت به شایستگی ، تعهد و مراتب علمی و اجرایی جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان مدیر و مجری طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی منصوب می شوید.

امید است با یاری خداوند متعال و همکاری و همفکری مجموعه همکاران جهاد دانشگاهی آن واحد در انجام هرچه بهتر طرح موفق و موید باشید.