حضور ستفا مرکزی درنشست فن بازار منطقه ای استان

۱۷ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۲ کد : ۱۲۰۷۴ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
دومین نشست فن بازار منطقه ای استان مرکزی با حضورمعاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان، روسای دانشگاه ها، کارگزاران فن بازار منطقه ای و مدیر ستفا استان مرکزی، ۱۵ مهرماه در استانداری مرکزی برگزار شد.
حضور ستفا مرکزی درنشست فن بازار منطقه ای استان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ سعید فرخی معاون امور اقتصادی استانداری مرکزی در این نشست با اشاره به اینکه  توسعه فن بازارها رونق فعالیت واحدهای فناور را به دنبال دارد که باید موانع در این حوزه از میان برداشته شود، افزود: فن بازارها باید در حیطه تجاری سازی اثربخش باشند و در رفع موانع تولید بتوانند نقش عمده را ایفا کنند.

مصطفی آمره‌ ای مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان نیز در ادامه اظهارکرد: نیاز فناورانه به‌ علت شرایط تحریم اقتصادی بالاست و استان مرکزی باید به‌ عنوان  قطب صنعتی در این راستا بیشتر از ظرفیت خود استفاده کند.

شایان ذکر است؛ ستفا استان مرکزی عضو کارگروه توسعه فن بازار منطقه ای استان است.