تجلیل از برگزیدگان مسابقه «دوشنبه‌های قرآنی»

۳۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۸ کد : ۱۲۴۰۵ معاونت فرهنگی تاپ خبر
از برگزیدگان مسابقه "دوشنبه‌های قرآنی" توسط ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی تجلیل به عمل آمد.
تجلیل از برگزیدگان مسابقه «دوشنبه‌های قرآنی»

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، برگزیدگان «دوشنبه‌های قرآنی» که به همت خبرگزاری ایکنا شعبه استان مرکزی به صورت هفتگی در بین اعضای جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می گردد ، توسط شهرجردی رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی تجلیل شدند.
در این آئین مسعود شهرجردی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی ضمن تقدیر و تشکر از خبرگزاری ایکنا به خاطر برگزاری برنامه «دوشنبه‌های قرآنی» گفت: هدف از برگزاری این برنامه تقویت دانش قرآنی و اسلامی همکاران و آشنایی بیش از پیش آنان با تعالیم و دستورات قرآن کریم است.
وی افزود: عمل به دستورات و اوامر این مصحف شریف وظیفه هر مسلمانی است ، ما هم در مجموعه جهاددانشگاهی همواره سعی در تقویت و توجه به مذهب و باورهای مذهبی در میان جهادگران داریم.
در پایان جلسه از آقای سجاد آدینه و خانم‌ها اشرف‌السادات حسینی و زهرا حسینی که برگزیدگان سه دوره‌ی اخیر این مسابقه بودند تجلیل بعمل آمد.