نشست رئیس جهاد دانشگاهی استان با فرماندار و شهردار ساوه

۰۸ آبان ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۳ کد : ۱۲۵۵۶ اخبار عمومی تاپ خبر
رئیس جهاد دانشگاهی استان با فرماندار و شهردار ساوه در فرمانداری این شهرستان دیدار کرد.
نشست رئیس جهاد دانشگاهی استان با فرماندار  و شهردار ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی , در روز دوشنبه 6 آبان 98 مسعود شهرجردی رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی و هیات همراه با میرزایی فرماندار ساوه و حسینی شهردار ساوه در فرمانداری ساوه دیدار و گفتگو کردند.

ریاست جهاد دانشگاهخی استان مرکزی در این نشست ضمن تقدیر و تشکر از همکاری های فرمانداری ساوه در خصوص گسترش فعالیتهای این نهاد انقلابی در شهرستان ساوه به ویژه در زمینه های درمانی و پژوهشی مطالبی را عنوان کرد.

سپس فرماندار ساوه  ضمن خیر مقدم و قدردانی بابت خدمات ارائه شده توسط جهاد دانشگاهی استان گفت : جهاد دانشگاهی با پیشینه ای شناخته شده , گام های مهم و تاثیر گذاری را در رشد و توسعه جامعه برداشته است .