به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

آزمون عملی استخدام مشاغل پیمانی آتش نشانی استان مرکزی برگزار می شود

۱۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۴ کد : ۱۲۶۳۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با همکاری  و مشارکت دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مرکزی ، آزمون عملی استخدام مشاغل پیمانی آتش نشانی را در استان برگزار می کند.
آزمون عملی استخدام مشاغل پیمانی آتش نشانی استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، صالحی سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان با اعلام این خبر گفت : از روز دوشنبه سیزدهم آبان ماه 1398 داوطلبان گرامی پس از مشاهده کارنامه بررسی مدارک  ، در سامانه آزمون جهاددانشگاهی به آدرس www.hrtc.ir (در صورتی که در بخش وضـعیت داوطلب، عبارت "شـما برای آزمون عملی معرفی شـده اید"درج گردیده باشد) امکان حضور در آزمون عملی را خواهند داشت.

سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان افزود : داوطلبان گرامی می بایست در تاریخ های مقرر شده و با رعایت موارد ذیل به محل برگزاری آزمون مراجعه نمایند.

-همراه داشتن یک قطعه عکس 3*4

-همراه داشتن کارت ملی و بیمه ورزشی معتبر الزامی است

- همراه داشتن لباس ورزشی و کفش مناسب جهت شرکت در آزمون عملی الزامی می باشد.

در ضمن خواهشمند است داوطلبان از به همراه داشتن وسایل اضافه (موبایل، ساعت مچی و ... ) جدا خودداری نمایند.