آزمون عملی آتش‌نشانی استان مرکزی در اراک برگزار شد

۱۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۴ کد : ۱۲۹۲۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون عملی (مرحله دوم) استخدامی آتش‌نشانی استان مرکزی به همت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان در اراک برگزار شد.
آزمون عملی آتش‌نشانی استان مرکزی در اراک برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، صالحی سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی ضمن اعلام این مطلب گفت: این آزمون شش روزه با رقابت 354 نفر از برگزیدگان آزمون کتبی (مرحله اول) در دو بخش آمادگی جسمانی و آزمون تخصصی آتش نشانی در مجموعه ورزشی شهرداری برگزار شد و قرار است از این تعداد، 135 آتش‌نشان جذب شهرداری‌های استان شود.
صالحی ضمن تشکر از همه دست اندرکاران برگزاری این آزمون افزود: برگزاری آزمون عملی آتش نشانی با همکاری و مشارکت مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استان ، گزینش ، بازرسی  و اداره کل حراست استانداری مرکزی وهمچنین شهرداری و سازمان آتش نشانی اراک صورت پذیرفت .
وی همچنین گفت: نتایج این آزمون طی روز های آتی از طریق سایت آزمون جهاد دانشگاهی  www.hrtc.ir اعلام خواهد شد.

علی ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۲۱:۵۶
سلام خسته نباشید مرحله گزینش کی هست چراانقددیرشده
پاسخ مدیر سایت ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۰

با سلام و احترام؛

مراتب اطلاع رسانی می گردد.

حمیدرضا ۱۸ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۱
سلام خسته نباشید من ازمون کتبی قبول شدم ولی تکمیل مدارک جاموندم حالا از ساوه از ۷نفر ازمون عملی فقط ۱نفر قبول شده حالا من میتونم تکمیل مدارک بیام وبقیه مراحلو انجام بدم لطفا جواب بدین ممنونم
پاسخ مدیر سایت ۲۱ آذر ۱۳۹۸ | ۰۷:۲۲

با سلام و احترام؛

در صورت کسب حداقل نمره قبولی در آزمون کتبی، تکمیل نبودن رشته محل و ابلاغ تکمیل ظرفیت، اطلاع رسانی انجام می شود.