نشست مشترک ریاست جهاددانشگاهی استان مرکزی با مدیرکل دفتر فنی و امور عمرانی استانداری مرکزی

۲۵ آبان ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۵ کد : ۱۳۲۰۵ معاونت پژوهشی
نشست تخصصی شهرجردی رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی با نوازنی مدیرکل دفتر فنی و امور عمرانی استانداری مرکزی پیرامون تصویب طرح پژوهشیایجاد پایگاه اطلاعات مکانی در محیط GIS برای اراضی در حریم و خارج از حریم شهرهای استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، در تاریخ سه شنبه 21 آبان ماه 98 نشست تخصصی  شهرجردی رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی بانوازنی مدیرکل دفتر فنی و امور عمرانی استانداری مرکزی پیرامون تصویب طرح پژوهشیایجاد پایگاه اطلاعات مکانی در محیط GIS برای اراضی در حریم و خارج از حریم شهرهای استان مرکزی برگزار شد.

در ادامه نتایج کاربردی طرح مذکور در عرصه های مختلف مدیریت و برنامه ریزی شهر و حوزه پیرامون آن مورد بحث قرار گرفت.