حضور پیشرانان طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار استان مرکزی در نمایشگاه اقوام و عشایر

۲۹ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۱ کد : ۱۳۳۵۲ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
همزمان با هفته کارآفرینی، جمعی از پیشرانان طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار استان مرکزی در نمایشگاه "اقوام و عشایر" اراک شرکت کردند.
حضور پیشرانان طرح  توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار استان مرکزی در نمایشگاه اقوام و عشایر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار با کارفرمایی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با اجرای جهاددانشگاهی در31 استان بصورت همزمان در حال اجراست.

در همین راستا پیشرانان و زنان سرپرست خانوار شرکت کننده در طرح مذکور در رشته های هنری میناکاری، چرم دوزی و خیاطی در نمایشگاه اقوام و عشایر اراک شرکت کردند.

شایان ذکر است؛ نمایشگاه اقوام و عشایر از 26آبان تا یکم آذرماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی در اراک برای بازدید عموم برپاست.