برگزاری ویژه برنامه های مختلف همزمان با هفته کارآفرینی در جهاددانشگاهی استان

۱۲ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۰ کد : ۱۳۷۱۹ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
به همت ستفا استان مرکزی صورت گرفت؛به همت سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان مرکزی، ویژه برنامه های مختلفی همزمان با هفته کارآفرینی برگزار شد.
برگزاری ویژه برنامه های مختلف همزمان با هفته کارآفرینی در جهاددانشگاهی استان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، فاطمه غنی پور مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه افزود: برگزاری نمایشگاه کسب و کارهای اینترنتی و نمایشگاه بوم گردی و کارآفرینی، آماده سازی مرکز نوآوری و شکوفایی، ارائه مشاوره های شغلی، تجهیز کافه کارآفرینی، حضور پیشرانان طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در نمایشگاه اقوام و عشایر و نمایشگاه توانمندی های زنان روستایی استان و ... از جمله برنامه های اجرایی بود که همزمان با هفته کارآفرینی به همت ستفا استان مرکزی برگزار شد.

این مقام  مسئول در پایان خاطرنشان کرد: رویداد صندلی تجربه و بازدید از شرکت های صنعتی از جمله برنامه هایی است که بزودی برگزار خواهد شد.