بهروز اکرمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی :

از خدمات و فعالیت های جهاد دانشگاهی استان مرکزی تقدیر کرد

۲۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۴ کد : ۱۴۰۲۰ اخبار عمومی تاپ خبر
بهروز اکرمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی از خدمات و فعالیت های جهاد دانشگاهی استان مرکزی در عرصه های مختلف تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، در روز سه شنبه نوزدهم آذر ماه سالجاری در جلسه ای با حضور روسای دانشگاه ها و مسئولین استانی از خدمات ارزنده و شایسته جهاد دانشگاهی استان مرکزی با اهداء لوح تقدیر قدردانی شد.

بهروز اکرمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ضمن برشمردن خدمات و فعالیت های جهاد دانشگاهی در چند ماه اخیر و تشکر و قدر دانی از زحمات و اقدامات جهاد دانشگاهی در عرصه های مختلف تشکر نمود .

در متن این تقدیر نامه آمده است :  بدینوسیله بر خود لازم می دانم از همکاری، تلاش و مساعدت صمیمانه تان تشکر و قدردانی نموده، موفقیت روزافزونتان را در راه خدمت به نظام جمهوری اسلامی ایران از درگاه حضرت احدیت مسئلت می نمایم.

یادآور می شود : جهاد دانشگاهی در چند روز گذشته اقدام به برگزاری مراسم نکوداشت پرفسور قوام زاده پدر پیونند مغز استخوان ایران نموده بود، که این خود نمونه ای بارز از خدمات ارزنده جهاد دانشگاهی در عرصه علم دانش می باشد.