برگزاری مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان استان مرکزی با شهدا

۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۵۸۸۶ معاونت فرهنگی
به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی و یا مشارکت دانشگاهیان استان مراسم تجدید میثاق با شهدای انقلاب و دفاع مقدس برگزار می‌شود.
برگزاری مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان استان مرکزی با شهدا

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مجتبی غلامی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در گفت‌و‌گو با ایکنا از استان مرکزی، ضمن دعوت از اساتید دانشگاه، دانشجویان، سازمان‌ها و نهادهای استان جهت حضور در مراسم تجدید میثاق با شهدای انقلاب و دفاع مقدس، گفت: به مناسبت گرامیداشت چهل‌و‌یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مراسم تجدید میثاق با شهدا همراه با گلباران گلزار شهدا با حضور جمعی از مسئولان دانشگاهی استان برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: مراسم تجدید میثاق با شهدا ساعت۹:۳۰ دقیقه چهارشنبه، ۱۶ بهمن با هدف زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدای انقلاب، جنگ تحمیلی، شهدای وطن و مدافع حرم، حفظ و تقویت آرمان‌های امام و شهدا و تجدید بیعتی دوباره با رهبری در حسینیه گلزار شهدای اراک برگزار می‌شود.