نشست ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی با سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان

۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۵ کد : ۱۶۰۸۱ اخبار عمومی تاپ خبر
نشست مشترک شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی با حسنی سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی برگزار شد.
نشست ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی با سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، در این دیدار که در تاریخ چهارشنبه 23 بهمن ماه 98  برگزار شد، شهرجردی رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی با معرفی توانمندی ها و پتانسیل های جهاد دانشگاهی در عرصه های مختلف آموزشی ، پژوهشی ، درمانی و فرهنگی پرداخت و عنوان کرد : جهاد دانشگاهی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دانش بنیان می باشد.

شهرجردی در ادامه افزود: جهاد دانشگاهی با استفاده از پتانسیل خبرگزاری های خود به ویژه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و همچنین خبرگزاری بین المللی قرآن کریم سعی کرده در کنار اطلاع رسانی، در زمینه گسترش فرهنگ علم و دانش و فناوری گام های بزرگی را بردارد.

وی با معرفی حوزه های فعالیت معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی، بر پژوهش محور بودن اعضای هیات علمی جهاددانشگاهی تاکید و عنوان نمود نتیجه تحقیقات در جهاد دانشگاهی تبدیل به محصول خواهد شد.

حسنی ضمن خیر مقدم و گرامی داشت حضور جهادگران  بر تعامل هر چه بیشتر مراکز علمی و دانشگاهی تاکید کرد و افزود : از سال آینده ارزیابی عملکرد شهرستانها بر همین اساس در دستور کار سازمان قرار خواهد گرفت.