نشست مشترک رییس جهاددانشگاهی با مدیرکل کتابخانه های استان مرکزی برگزار شد

۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۶ کد : ۱۶۱۵۲ اخبار عمومی تاپ خبر
نشست مشترک مسعود شهرجردی رییس جهاد دانشگاهی با مهدی ثامنی مدیرکل کتابخانه های استان مرکزی برگزار شد.
نشست مشترک رییس جهاددانشگاهی با مدیرکل کتابخانه های استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی،  در تاریخ شنبه 26 بهمن ماه 98 نشست مشترک مسعود شهرجردی رییس جهاد دانشگاهی با مهدی ثامنی مدیرکل کتابخانه های استان مرکزی برگزار شد ، در این نشست شهرجردی رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی،به ارایه گزارشی در خصوص توانمندی ها و پتانسیل جهاددانشگاهی استان مرکزی در زمینه های علمی، آموزشی، پژوهشی و درمانی پرداخت.

مهدی ثامنی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی نیز در این دیدار گفت: اهمیت ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی در جامعه از فعالیت‌های عمرانی کمتر نیست و اگر کتاب در دسترس مردم باشد، شهروندان بیش از پیش به سوی کتابخوانی و کتابخانه های عمومی تمایل پیدا خواهند کرد.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی افزود: امیدواریم با همکاری مشترک با جهاد دانشگاهی  به ترویج فرهنگ مطالعه و نهادینه شدن کتابخوانی در جامعه بپردازیم.