به همت ستفا مرکزی صورت گرفت؛

نشست پیشرانان گیاهان دارویی در اداره کل منابع طبیعی استان مرکزی

۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۲ کد : ۱۶۲۱۱ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
نشست پیشرانان گیاهان دارویی جهت تعامل با تولیدکنندگان و صادرکنندگان و خرده فروشان بازار گیاهان دارویی در محل اداره کل منابع طبیعی استان مرکزی برگزار شد.
نشست پیشرانان گیاهان دارویی در اداره کل منابع طبیعی استان مرکزی

به همت سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست پیشرانان گیاهان دارویی جهت تعامل با تولیدکنندگان و صادرکنندگان و خرده فروشان بازار گیاهان دارویی وتاکید بر تولید محصولات ارگانیک به منظور مصرف داخلی و خارجی با حضور معاون فنی اداره کل منابع طبیعی استان، نماینده جهادکشاورزی استان و مدیرستفا مرکزی در محل اداره کل منابع طبیعی استان مرکزی برگزار شد.

لازم به ذکر است؛ استان مرکزی بواسطه اقلیم آب وهوایی دارای طیف قابل توجهی از گونه های  گیاهان دارویی است.

در این جلسه فاطمه غنی پور مدیر سازمان تجاری سازی فناوری جهاددانشگاهی استان مرکزی عنوان نمود" با همکاری پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی و وجود واحدهای فناور در مرکز رشد و مرکز شکوفایی و نوآوری جهاددانشگاهی برای بازاریابی ،بازارسازی و برند سازی گیاهان دارویی به عنوان طلای سبز و دومین جایگزین نفت و همچنین تشکیل خوشه گیاهان دارویی در طرح ملی مشاغل خانگی هستیم."