پیام تبریک رییس جهاددانشگاهی به مناسبت روز خبرنگار

۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۶ کد : ۱۶۹۶ معاونت فرهنگی
دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی در پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت. به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی،‌ متن پیام به شرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیم در دنیای کنونی که فناوری به کمک بسیاری از حرفه ها آمده و کارها را آسان نموده ا....

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی،‌ متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در دنیای کنونی که فناوری به کمک بسیاری از حرفه ها آمده و کارها را آسان نموده اما در عین حال بر دشواری فعالیت‌های شاغلان حوزه خبر و خبرنگاری افزوده است چرا که به رغم بهبودهای ظاهری تکنیکی و سخت افزاری، حفظ اصالت و قداست خبرنگاری در فضای چندلایه و شبکه‌ای تولید محتوا که خود – تولید و غیرقابل کنترل است، به دغدغه اساسی و معضل روزمره کار خبرنگاران تبدیل شده است. امروز، خبرنگارانی که می‌خواهند همچنان نماینده مطلع و مطالبه گر افکار عمومی باقی بمانند و در تلاطم امواج اخبار و اطلاعات غیرمنصفانه، دستکاری شده و ساختگی، خود را به ساحل اعتماد برسانند در حال مجاهدتی مقدس اند.
ظرفیت ایجاد شده در جامعه برای گفتگو، نقد، ترویج خوداتکائی و مبارزه با فساد و فرهنگ وابستگی هرچند تا نقطه مطلوب فاصله دارد اما به همین اندازه نیز مرهون تلاش خبرنگاران است. اینجانب در حوزه فعالیتی خود و به نمایندگی از نهاد جهاددانشگاهی ضمن تبریک فرارسیدن روز خبرنگار، قدردان تلاش خبرنگاران و عزیزانی که صبورانه نتایج تحقیقات و اقدامات این نهاد را در مسیر بالندگی علمی و فرهنگی ایران اسلامی به جامعه منعکس می‌کنند هستم و هفدهم مرداد ماه را به آنان و بویژه همکاران رسانه‌ای و پرتلاشم در خبرگزاری های ایسنا، ایکنا، سیناپرس و هفته نامه بازارکار تبریک می‌گویم و توفیق روزافزونشان را از خداوند سبحان مسألت می‌نمایم.