توسط پیشران طرح ملی توسعه توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار استان مرکزی

تولید ۳ اسانس گیاهی زنجبیل، دارچین و آویشن

۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۶ کد : ۱۷۰۳۹ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
مدیرستفا مرکزی از تولید سه اسانس گیاهی توسط پیشران گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان خبر داد.
تولید ۳ اسانس گیاهی زنجبیل، دارچین و آویشن

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیر سازمان تجاری سازی و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان مرکزی گفت: اسانس گیاهی زنجبیل، دارچین و آویشن و عرقیات این گیاهان توسط پیشران طرح ملی توسعه توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار استان مرکزی تولید شد.

وی افزود: این پیشران با مسئولیت خانم دکتر محسنی ﺩﺭ ﻃﺮﺡ ﻣﻠﻲ ﺗﻮﺳﻌﻪ اﻗﺘﺼﺎﺩﻱ ﺯﻧﺎﻥ ﺳﺮﭘﺮﺳﺖ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﻛﻪ ﺑﺎ ﻛﺎﺭﻓﺮﻣﺎﻳﻲ ﻣﻌﺎﻭﻧﺖ ﺯﻧﺎﻥ ﻭ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﺭﻳﺎﺳﺖ ﺟﻤﻬﻮﺭﻱ ﻭ ﺑﺎ ﻧﻆﺎﺭﺕ ﻭﺯاﺭﺕ ﺗﻌﺎﻭﻥ ﻛﺎﺭ و ﺭﻓﺎﻩ اﺟﺘﻤﺎﻋﻲ ﺑﺮاﻱ 10 ﻧﻔﺮ اﺯ ﺯﻧﺎﻥ ﺳﺮﭘﺮﺳﺖ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ اﻳﺠﺎﺩ اﺷﺘﻐﺎﻝ ﻧﻤﻮﺩﻩ اﺳﺖ.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: اجرای طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی صورت گرفت.

شایان ذکر است؛ اسانس های گیاهی زنجبیل، دارچین و آویشن نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد.