آزمون جامع دوره‌های کوتاه‌مدت گردشگری به همت جهاد دانشگاهی در اراک برگزار شد

۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۷:۵۷ کد : ۱۷۲۹ معاونت آموزشی
آزمون جامع دوره‌های کوتاه‌مدت گردشگری به همت جهاد دانشگاهی در اراک برگزار شد. به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مهندس محمدرضا آقاجانی سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر افزود: آزمون جامع پایان دوره‌های کوتاه‌مدت گردشگری شامل مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی، راهنمایان ایران‌گردی و جهان‌گردی، راهنمایان طبیعت‌گردی و راهنمایان زمین گردشگری است که با حضور ۷۰ نفر در روز جمعه ۲۶ مرداد در مرکز آموزش کوتاه مدت جهاد دانشگاهی اراک برگزار شد. آقاجانی ادامه داد: این آزمون به منظور ارزیابی و سنجش اطلاعات فراگیران دوره های مذکور به طور همزمان در ۲۸ استان کشور و منطقه آزاد کیش و با شرکت ۴۸۰۶ نفر از داوطلبان برگزار گردید. وی هدف از برگزاری دوره های آموزشی و آزمون جامع را تربیت نیروی متخصص در امر گردشگری استان دانست و خاطر نشان کرد : توجه به تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد یکی از ارکان اصلی دستیابی به توسعه پایدار در صنعت گردشگری به شمار می رود.
آزمون جامع دوره‌های کوتاه‌مدت گردشگری به همت جهاد دانشگاهی در اراک برگزار شد