در جلسه امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی اعلام شد؛

جهاد دانشگاهی جز دستگاه های برتر استان در برنامه های سال ۹۸ حوزه بانوان و خانواده

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۲ کد : ۱۷۷۴۳ اخبار عمومی تاپ خبر
در ارزیابی عملکرد و میزان مشارکت دستگاههای اجرایی استان در برنامه های حوزه زنان و خانواده دستگاه های اجرایی و فرمانداری های تابعه استانداری مرکزی در سال ۹۸، جهاد دانشگاهی جز دستگاههای برتر شناخته شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، در اولین جلسه امور بانوان و خانواده دستگاههای اجرایی و فرمانداری های تابعه سال 99 که در روز دوشنبه 8 اردیبهشت 99 برگزار شد، جهاد دانشگاهی استان مرکزی به عنوان دستگاه برتر استانی معرفی گردید. در این جلسه ارزیابی عملکرد و میزان مشارکت دستگاههای اجرایی استان در برنامه های سال 98 براساس شاخص هایی از جمله ارائه دستور کار جلسات کارگروه ، شورای مشورتی ، کمیته های تخصصی بانوان ، پیگیری شاخص های عدالت جنسیتی ، اجرای برنامه های توانمندسازی بانوان ، اجرای برنامه های نشاط اجتماعی بانوان ، اجرای طرح های ویژه زنان روستایی ، فعالیت های حوزه حقوق کودک و نوجوان ، برگزاری نشست های تخصصی ، برگزاری نمایشگاه توانمندیهای بانوان ، ارائه گزارش های تخصصی از حوزه زنان و خانواده ، برگزاری مناسبت ها از جمله بزرگداشت هفته زن و برگزاری ، پاسخگویی به مکاتبات و ... اعلام گردید.