شبکه چرم و فروشگاه اینترنتی فروش محصولات چرم راه اندازی می شود

۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۶:۰۹ کد : ۱۸۵۸۹ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
 در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و به همت ستفا مرکزی شبکه چرم و فروشگاه اینترنتی فروش محصولات چرم راه اندازی می شود.
شبکه چرم و فروشگاه اینترنتی فروش محصولات چرم راه اندازی می شود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیرسازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان استان مرکزی اظهارکرد: پیرو مطالعات میدانی انجام شده ستفا مرکزی و حضورهنرمندان تولیدات چرم طبیعی جهت عملیاتی نمودن طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، شبکه چرم و فروشگاه اینترنتی فروش محصولات چرم در دستور کار این سازمان قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی،  وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی به عنوان کارفرما وجهاددانشگاهی به عنوان مجری به موضوع شبکه سازی توجه لازم را دارند، خاطرنشان کرد: تعامل و هم افزایی در این طرح وجود دارد تا برای متقاضیان هر رشته، یک مشاور و تسهیلگر پیش بینی شود.

شایان ذکر است؛ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.