سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی: نظام پیشنهادات ابزاری برای برقراری ارتباط مستمر بین مدیریت جهاد با اعضای این نهاد است

۱۸ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۵ کد : ۱۹۷۵ اخبار عمومی تاپ خبر
سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی:  نظام پیشنهادات ابزاری برای برقراری ارتباط مستمر بین مدیریت جهاد با اعضای این نهاد است

جلسه کمیته نظام پیشنهادات جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، در این جلسه که صبح امروز با حضور سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی و مدیران این نهاد برگزار شد، پیشنهادات ارائه شده از سوی اعضای این نهاد آقایان سیدابراهیم خاکی نژاد، امیر قاسمی و مسعود غیاسوند مورد بررسی قرار گرفت.

مهندی مسعود شهرجردی سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این جلسه با اشاره به اهمیت کمیته نظام پیشنهادات در این نهاد افزود:  سازمان های مختلف روش های گوناگونی برای حل مشکل نیروی انسانی بهره می برند که یکی از متداو‌ترین و با مهمترین آنها سبک و روش مدیریت مشارکتی است.

وی ادامه داد: نظام پیشنهادها ابزاری برای برقراری ارتباطی زنده، سالم و مستمر بین مدیریت ارشد و مدیران میانی جهاد دانشگاهی با اعضای این نهاد است و از آنجا که به صورت داوطلبانه و اختیاری انجام می گیرد، ایجاد کننده حس مسئولیت و تعلق در میان کارکنان نسبت به موارد بهبود در سازمان است .