بازدید ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان

۱۷ تیر ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۸ کد : ۱۹۸۷۵ اخبار عمومی تاپ خبر
دکتر کلانتری ریاست دانشگاه آزاد استان مرکزی با حضور در ساختمان مرکزی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ضمن دیدار با شهرجردی ریاست واحد ، از بخش های مختلف درمانی این ساختمان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، در تاریخ دوشنبه 16 تیرماه 99 دکتر کلانتری ریاست دانشگاه آزاد استان مرکزی ضمن دیدار با شهرجردی ریاست واحد ، از بخش های مختلف مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان و همچنین آزمایشگاه تشخیص طبی بازدید کرد.

در این دیدار شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی به معرفی دستاوردها و توانمندی های جهاد دانشگاهی استان در عرصه های فرهنگی ، آموزشی ، پژوهشی  و درمانی پرداخت و زمینه انجام فعالیتهای مشترک فی مابین طرفین مورد بررسی قرار گرفت.