نشست مدیر ستفا مرکزی با پیشران زیورآلات سنتی در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی

۱۸ تیر ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۰ کد : ۱۹۹۱۲ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
 نشست مشترک مدیر ستفا مرکزی با پیشران زیورآلات سنتی به منظور اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی برگزار شد.

بر اساس این گزارش؛ فاطمه غنی پور مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان مرکزی، 16تیرماه در این نشست اظهارکرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از طرح های حمایتی حوزه اشتغال و در راستای اشتغال پایدار  اجرا می شود.

وی افزود: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری جهاد دانشگاهی اجرا می‌شود.

مدیر اجرایی این طرح خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح زمینه اتصال کسب و کارهای خرد به بازار، شبکه سازی، ایجاد زنجیره ارزش، کمک به ایجاد و رشد برندهای استانی فراهم می‌شود.

لازم به ذکر است؛ پیشران زیورآلات سنتی در زمینه های تراش سنگ و حجم تراشی و پیکرتراشی، کار با فلزات مختلف، نقره کاری، قلم زنی روی فلز، ساخت زیورآلات مختلف اعم از گردنبند و گوشواره، انگشتر مردانه و زنانه، ساخت سبک های مختلف زیورآلات فیلی، شبکه ، شیرازی، صفوی، زنجانی و شیخ احمد مخراج کاری، قالب سازی و طرحی زیورآلات مختلف فعالیت می نماید.

یادآور می شود؛ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.