حمایت فرماندار دلیجان از طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی

۳۰ تیر ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۶ کد : ۲۰۴۴۹ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
 فرماندار دلیجان بر ضرورت همکاری طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی و این شهرستان تاکید کرد.
حمایت فرماندار دلیجان از طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی

بر اساس این گزارش؛ سیامک سلیمانی فرماندار دلیجان، 23 تیرماه در نشست توجیهی طرح توسعه مشاغل خانگی که با حضور مدیر ستفا مرکزی و کارشناسان این طرح در فرمانداری این شهرستان برگزار شد افزود: دلیجان دارای بانوان هنرمند بسیاری است که این امر پتانسیل خوبی برای این شهرستان محسوب می شود.

وی با اشاره به اینکه دلیجان، سومین شهرستان صنعتی استان مرکزی است، اظهارکرد: در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، بازارچه فروش محصولات و دستاوردهای بانوان هنرمند این شهرستان راه اندازی می شود.

فاطمه غنی پور مدیر ستفا مرکزی در ادامه اظهارکرد: طرح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی یک طرح دو جانبه مابین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تجای‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی است که همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.

وی هدف از اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی را ایجاد اشتغال پایدار، اتصال پایدار صاحبان مشاغل خانگی به بازار، توانمندی متقاضیان، کاهش وابستگی به تسهیلات بیان کرد.

این مقام مسئول همچنین به نقش ویژه پیشرانان در اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی تاکید کرد.