برگزاری دوره آموزش مجازی  تسهیلات حمایتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

۳۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۷ کد : ۲۰۴۸۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز نوآوری جهاددانشگاهی  اراک و با مشارکت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ار دوره آموزشی تسهیلات حمایتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار گردید.
برگزاری دوره آموزش مجازی  تسهیلات حمایتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، به همت مرکز نوآوری جهاددانشگاهی  اراک و با مشارکت دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ار دوره آموزشی تسهیلات حمایتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در تاریخ سه شنبه مورخ 17 تیرماه 99 برگزار گردید.

پارسا رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک ضمن اعلام این خبر افزود : دوره آموزشی " تسهیلات حمایتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و طرح بوم واره" به صورت مجازی برای دانشجویان علاقه مند برگزار شد.

وی افزود : این طرح با ابتکار سازمان فناوری اطلاعات و همکاری و همراهی صندوق نوآفرینی  به منظور حمایت از کسب و کارهای فناورانه خرد  انجام می گیرد ودر آن تلاش می شود تا راه برای پیمودن مسیر توسعه ساده تر و کم هزینه تر در اختیار کسب و کارها قرار دهد.