انتصاب سرپرست مرکز خدمات درمان ناباروری جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی

۰۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۴ کد : ۲۰۷۰۰ معاونت پژوهشی
انتصاب سرپرست مرکز خدمات درمان ناباروری جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، طی حکمی از سوی مسعود شهرجردی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی‌، محمد طالبی به عنوان سرپرست مرکز خدمات درمان ناباروری جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی منصوب شد.
در قسمتی از این حکم آمده است:
 با عنایت به سوابق و تجربه جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست مرکز خدمات تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی» منصوب می شوید ، انتظار دارد تمام مساعی خویش را در جهت توسعه و ارتقاء بیش از پیش فعالیت های مرکز به کار بندید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و با همفکری و همکاری جهادگران عزیز و با استفاده از همه ظرفیت های موجود در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.