ثبت نام دوره آموزشی تربیت نیروی پذیرش و جواب دهی آزمایشگاه تشخیص طبی در جهاد دانشگاهی استان مرکزی آغاز شد

۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۶ کد : ۲۰۷۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت نام دوره آموزشی تربیت نیروی  پذیرش و جواب دهی آزمایشگاه تشخیص طبی در جهاد دانشگاهی استان مرکزی آغاز شد
   ثبت نام دوره آموزشی تربیت نیروی  پذیرش و جواب دهی آزمایشگاه تشخیص طبی در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان مرکزی آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، در این دوره که به مدت 56 ساعت برگزار می شود، فراگیران با مباحثی از جمله آشنایی با اصطلاحات آزمایشگاهی، مهارت های دفتری پذیرش،آشنایی با نمونه گیری،نرم افزار آزمایشگاه، نسخه خوانی آشنا می شوند.
لازم به ذکر است  به فراگیرانی که دوره را با موفقیت سپری کنند گواهی نامه معتبر اعطاء می گردد.

مایا ۰۴ دی ۱۳۹۸ | ۰۰:۳۴
اگر رشته ی علوم آزمایشگاهی نباشیم بعد از اتمام دوره، آزمایشگاه‌ها استخدام میکنند؟
پاسخ مدیر سایت ۰۸ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۷

با سلام  و احترام؛

با توجه به ملاکهای آزمایشگاه محل استخدام اقدام می گردد.

زهرا ۰۲ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۲
سلام بااین مدرک کجاها میتونیم دنبال کاربگردیم ایا به اسانی میشه کارپیداکرد یابه سختی?
پاسخ مدیر سایت ۰۸ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۸

با سلام و احترام؛

در آطمایشگاه های تشخیص طبی دولتی و خصوصی با توجه به ملاک های استخدام و در صورت نیاز به نیروی انسانی انجام می شود.

زهیر ۰۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۶
سلام وقتتون بخیر دوره پذیرش و جواب دهی آزمایشگاه بازار کارهم داره؟؟
پاسخ مدیر سایت ۰۸ آذر ۱۳۹۸ | ۱۷:۴۴

بله

melody ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۹:۳۹
سلام.ببخشیداین دوره ها در شهرهای دیگه مثل شیراز هم برگزار میشه؟شرایط خاصی داره؟؟
پاسخ مدیر سایت ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۳

با سلام و احترام ؛

از جهاد دانشگاهی استان خود پیگیری نمایید.

مهدی ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۲۳:۰۸
دوره های بشتر بگذارید