بازدید از ۶ واحد تولید مشاغل خانگی در خنداب در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی

۰۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۷ کد : ۲۰۹۷۰ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
 در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی، مدیر ستفا مرکزی و کارشناسان طرح از ۶ واحد تولید مشاغل خانگی در شهرستان خنداب بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ؛ فاطمه غنی پور مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان مرکزی و کارشناسان طرح توسعه ملی مشاغل خانگی از 6 واحد تولید مشاغل خانگی در حوزه های قالیبافی، پوشاک، تولید کیف و چمدان و منبت کاری که با هماهنگی فرمانداری این شهرستان صورت گرفت، بازدید به عمل آوردند.

غنی پور در حاشیه این بازدید اظهارکرد: امروزه مشاغل خانگی زودبازده و کسب و کارهای خانگی به عنوان راهکاری مهم برای خوداشتغالی و ایجاد اشتغال و درآمد در سراسر جهان به حساب می آیند.

ویافزود: مشاغل خانگی آن دسته از فعالیت هایی است که توسط عضو یا اعضا خانواده در فضای مسکونی در قالب یک طرح کسب و کار بدون مزاحمت و ایجاد اخلال در آرامش واحد های مسکونی همجوار شکل می گیرد و منجر به تولید خدمت و یا کالای قابل عرضه به بازار خارج از محیط مسکونی می گردد.

همچنین در پایان این بازدید تفاهم نامه همکاری با 6پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی منعقد شد.

شایان ذکر است؛ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.