در آستانه سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی؛

جهادگران جهاد دانشگاهی استان مرکزی بیت تاریخی امام راحل را گلباران کردند‌

۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۹ کد : ۲۱۳۵۴ اخبار عمومی تاپ خبر
جهادگران جهاد دانشگاهی استان مرکزی، در آستانه فرا رسیدن ۱۶ مرداد سالروز تشکیل این نهاد انقلابی با حضور در خمین و بازدید از بیت امام راحل، با آرمان‌های رهبر کبیر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.
جهادگران جهاد دانشگاهی استان مرکزی بیت تاریخی امام راحل را گلباران کردند‌

‌به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، ‌در این مراسم زادگاه امام خمینی(ره) توسط اعضای جهاد دانشگاهی استان مرکزی گلباران شد.
شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی در حاشیه این مراسم ضمن تاکید بر مسئولیت مردم ایران در خصوص حفظ و استمرار ارزش‌های انقلاب و آرمان‌های امام راحل، اظهار کرد: یکی از بهترین راهکارها برای ارتباط همیشگی با اندیشه‌ها و آرمان‌های این رهبر تاریخ‌ساز توجه به وصیتنامه سیاسی‌الهی ایشان است.
وی با تاکید بر لزوم شناخت زوایای مختلف این گنجینه ارزشمند اظهار کرد: آنچه برای استمرار و ادامه حیات انقلاب اسلامی باید مورد توجه قرار گیرد در اندیشه‌ها و نظرات و سخنان امام خمینی(ره) قابل مشاهده است و می‌توان با توجه و دقت در این اندیشه‌ها در این راستا گام‌های موثری برداشت.