پاسخگویی‌ ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی‌ به شهروندان از طریق سامانه ‌سامد

۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۴۴ کد : ۲۱۵۵۸ اخبار عمومی تاپ خبر
ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی با حضور در محل سامانه ارتباط مردم و دولت (سامد ۱۱۱) به سوالات شهروندان پاسخ داد.
پاسخگویی‌ ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی‌ به شهروندان از طریق سامانه ‌سامد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، در تاریخ یکشنبه 19 مرداد ماه 99 مسعود شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی با حضور در محل سامانه ارتباط مردم و دولت (سامد 111) به سوالات مردم استان در خصوص قسمت های مختلف جهاد دانشگاهی پاسخ داد.

ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی با حضور روابط عمومی  طی ۲ ساعت به سوالات و مطالبات مطرح شده از سوی شهروندان از طریق سامانه "سامد" و خط ۱۱۱  پاسخ دادند .

شایان ذکر است : به منظور رسیدگی به درخواست‌های مردم و افزایش رضایتمندی اجتماعی، بر اساس برنامه زمان بندی مشخص مدیران و مسوولان دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی با حضور در محل سامانه سامد به صورت برخط و مستقیم پاسخگوی مشکلات شهروندان در استان هستند.