به همت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی :

کتاب تحلیل معنایی واژه بیت در قرآن کریم منتشر شد

۲۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۶ کد : ۲۱۷۵۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
کتاب تحلیل معنایی واژه بیت در قرآن کریم منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی ،  غلامی سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در گفت و گو با روابط عمومی عنوان کرد  :کتاب تحلیل معنایی واژه بیت در قرآن کریم توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.

قرآن کریم به عنوان بزرگترین معجزه ی مکتوب، از جنبه های مختلف قابل بررسی است، در این کتاب با روش تحلیل متنی به معناشناسی واژه ی "بیت" در قرآن پرداخته می شود.

کتاب تحلیل معنایی واژه بیت در قرآن کریم به تالیف دکتر مجتبی محمدی مزرعه شاهی،آمنه برزنونی و مجتبی انصاری مقدم در 155 صفحه و به قیمت 000 / 300 ریال توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.