۰۷ مهر ۱۳۹۷ | ۰۷:۵۴ کد : ۲۲۲۷ معاونت پژوهشی تاپ خبر

دیدار صمیمی اعضای مرکزدرمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی با سرپرست واحد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، در این جلسه مهندس شهرجردی سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای هفت سال دفاع مقدس، به بیان ویژگی ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی در  عرصه های مختلف پرداخته و از خدمات و مجاهدتهای پرسنل مرکز فوق تخصصی قدردانی کرد.
در این جلسه دکتر غفاری زاده مدیر مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی هم نکاتی را در خصوص دستاوردهای این مرکز بیان و سپس به ارائه درخواست ها و مطالبات و نیاز های مرکز پرداخت.

در ادامه پرسنل مرکز به بیان نظرات و در خواستهای خود پرداختند.