به همت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان :

آزمون ارزیابی شایستگی مدیران شرکت بیمه ایران انجام شد

۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۱ کد : ۲۲۳۹۶ معاونت آموزشی
آزمون ارزیابی شایستگی مدیران پایه و میانی شرکت بیمه ایران با رعایت همه‌ی پروتکل‌های بهداشتی هم‌زمان با سراسر کشور در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
آزمون ارزیابی شایستگی مدیران شرکت بیمه ایران انجام شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی ،صالحی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان  گفت: در تاریخ جمعه 14 شهریور ماه 99 به همت معاونت آموزشی ، آزمون ارزیابی شایستگی مدیران با هدف ارزیابی، توسعه شایستگی استعدادهای مدیریتی و سنجش نیازمندی‌های آموزشی، توانمندسازی و حفظ نیروی انسانی کارآمد برای مدیران پایه و میانی شرکت بیمه ایران با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام شد.

صالحی افزود: کانون ارزیابی و توسعه شایستگی، یکی از کارآمدترین روش‌ها برای احراز شایستگی کارکنان و  مدیران است که در سال‌های اخیر برای سنجش شایستگی مدیران دولتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.