کتاب مدیریت کسب و کارهای نوپا «استارت آپ ها» منتشر شد

۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۵ کد : ۲۲۷۹۷ معاونت فرهنگی تاپ خبر
از سوی سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکز کتاب مدیریت کسب و کارهای نوپا«استارت آپ ها» منتشر شد.
کتاب مدیریت کسب و کارهای نوپا «استارت آپ ها» منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، کتاب مدیریت کسب و کارهای نوپا«استارت آپ ها» توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.

مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی درخصوص این کتاب عنوان کرد : امروزه در فضای جهانی ، شاهد رشد و پیشرفت چشمگیر تکنولوژی و کسب و کارها هستیم ، کشور ما نیز در این میان باید بتواند هم گام با توسعه جهانی حرکت کند و هر فرد فرهیخته ای در هر جایگاهی قرار دارد باید قدمی هر چند اندک در جهت بالندگی کشورمان بر دارد.

از این رو کتاب مدیریت کسب و کارهای نوپا«استارت آپ ها»به تالیف دکتر سیده معصومه غمخواری در 177 صفحه و به قیمت 000 / 300 ریال توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.