دبیرخانه طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی افتتاح می شود

۰۹ مهر ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۴ کد : ۲۳۲۹۸ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی ازافتتاح ۳ دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان خبرداد.
دبیرخانه طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی افتتاح می شود

بر اساس این گزارش؛ مسعود شهرجردی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، افزود: با اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان، مشاغل خانگی ساماندهی می شوند.

وی با بیان اینکه ثبت نام متقاضیان همزمان با هفته دولت در سراسر کشور آغاز شده و تا پنجم آبان ماه سال جاری ادامه دارد، اظهارکرد: مسئولیت اجرای این طرح برعهده یکی از اعضاء هیات علمی جهاددانشگاهی استان مرکزی می باشد.و سایر معاونتها نیز در طرح توسعه ملی مشاغل خانگی همکاری خواهند داشت.

شهرجردی با اشاره به اینکه سهمیه استان مرکزی در این طرح 2هزار نفر می باشد، اظهارکرد: در استان مرکزی دبیرخانه طرح در سه منطقه شامل "اراک، کمیجان، شازند، خنداب، تفرش، آشتیان و فراهان با محوریت اراک"، " محلات، خمین، دلیجان، محلات با محوریت نیم‌ور محلات" و " ساوه و زرندیه با محوریت ساوه" راه اندازی می شود و دبیرخانه مرکزی طرح نیز در اراک مستقر خواهد بود.

شایان ذکر است؛ مراسم افتتاحیه دبیرخانه طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی بزودی با حضور جمعی از مسئولان استانی برگزار خواهد شد.