برگزاری دوره آموزشی آنلاین آشنایی با قانون تجارت

۲۸ مهر ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۳ کد : ۲۳۹۴۵ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
در راستای قرارداد منعقده فیمابین اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی و جهاددانشگاهی استان مرکزی، دوره آموزشی آشنایی با قانون تجارت در حال برگزاری است.
برگزاری دوره آموزشی آنلاین آشنایی با قانون تجارت

به گزارش روابط عمومس جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، افزود: در حال حاضر با توجه به شیوع کرونا، ارائه آموزشها به صورت مجازی یکی از بهترین راهکارهایی است که در بستر اینترنت پرداخته می شود.

وی اضافه کرد: این دوره آموزشی در راستای قرارداد اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی و جهاددانشگاهی استان به منظور توسعه و توانمندسازی تعاونگران صورت می گیرد.

غنی پور هدف از برگزاری این دوره آموزشی را آشنایی و بالابردن سطح مهارت تعاونگران با قانون تجارت بیان کرد.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: دوره آموزشی آشنایی با قانون تجارت با تدریس علی بقائی هر روز از ساعت 14 الی 16 بصورت آنلاین برگزار و در پایان به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی استان ارائه خواهد شد.