چاپ کتاب مسجد سید توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی

۲۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۵۲ کد : ۲۴۰۰۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی کتاب مسجد سید به چاپ رسید.
چاپ کتاب مسجد سید توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، کتاب مسجد سید توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.
مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ضمن بیان این مطلب در خصوص محتوای کتاب افزود: مسجد به عنوان مهم ترین مکان و موزه تزیینات یک دوره یا مکتب خاص، در دوران اسلامی به حساب می آید و غالبا هنرمندان بهترین آثار و طراحی های خویش را برای کارخ های پادشاهان و مساجد جامع انجام می دادند.
مجتبی غلامی گفت: مسجد سید نیز از مساجد جامع ساخته شده در زمان فتحعلیشاه قاجار می باشد، از این رو برای شناخت بهتر این اثر تاریخی، کتاب مسجد سید به تالیف مژده طباطبائیان نیم آورد و میثم براری «عضو هیات علمی دانشگاه هنر اصفهان» در 105 صفحه و به قیمت 000 / 700 ریال توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.