آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی

۳۰ مهر ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۵ کد : ۲۴۰۲۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی شرکت کار و تامین ، سازمان تامین اجتماعی بر روی سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی قرار گرفت.
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، صالحی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در گفت و گو با روابط عمومی اعلام کرد : کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی شرکت کار و تامین سازمان تامین اجتماعی بر روی سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی قرار گرفته است.

صالحی افزود : این آزمون در روز جمعه 2 آبان ماه ساعت 9 صبح برگزار می شود ، داوطلبان تا ساعت 24 روز پنج شنبه 1 آبان می توانند جهت دریافت کارت ورود به جلسه به سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir مراجعه نمایند.

شایان ذکر است : تعدا شرکت کنندگان در این آزمون 650 نفر می باشند که در مشاغل خدمات اداری ، منشی ، راننده آمبولانس ، بهیار و کمک پرستار  و دارویار باهم رقابت می کنند.

محل برگزاری آزمون : دانشگاه آزاد اسلامی اراک ، مجتمع امیرکبیر (فلق) می باشد.