آزمون استخدامی تامین اجتماعی در استان مرکزی برگزار شد

۰۲ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۵ کد : ۲۴۰۹۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون استخدامی تامین اجتماعی استان مرکزی توسط مرکز آزمون جهاد دانشگاهی استان در اراک برگزار شد.
آزمون استخدامی تامین اجتماعی در استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، به نقل از ایسنا، این آزمون با همکاری شرکت کار و تامین سازمان تامین اجتماعی به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز در مجموعه‌های مدیریت درمان تامین اجتماعی و ادارات کل بیمه‌ای برگزار شد.

این آزمون به صورت همزمان در سراسر کشور برای استخدام به شکل قرارداد موقت شرکتی برگزار شد و 650 داوطلب در این آزمون شرکت کردند.

آزمون یاد شده صبح روز جمعه دوم آبان ماه ۹۹ با رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک و مواد ضدعفونی کننده در مجتمع دانشگاهی امیرکبیر دانشگاه آزاد (فلق ) برگزار شد.

رعایت فاصله مناسب صندلی ها و استفاده از پد الکلی برای ضدعفونی کردن انگشت در زمان برگزاری آزمون انجام شد.

نتایج آزمون استخدامی امروز، از طریق سامانه hrtc.ir اعلام می شود.