پیام تسلیت رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی به مناسبت درگذشت امیر قاسم جلیلونددکتر محمدپور، فرمانده ارشد نظامی ارتش جمهوری اسلامی در استان مرکزی

۰۸ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۱ کد : ۲۴۳۲۵ اخبار عمومی
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با صدور پیامی درگذشت امیز قاسم جلیلوند، فرمانده ارشد نظامی ارتش جمهوری اسلامی در استان مرکزی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، متن پیام مسعود شهرجردی به شرح زیر است:

خبر درگذشت مرحوم مغفور شادروان ، امیر قاسم جلیلوند موجب تالم و تاثر خاطر گردید.

اینجانب مصیبت وارده را به خانواده معزز آن مرحوم، همکاران محترم ارتش و مردم شریف استان مرکزی تسلیت عرض نموده و برای آن مرحوم از درگاه خداوند منان مغفرت و برای سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل آرزومندم.