به همت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛

آزمون الکترونیکی مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان در استان مرکزی برگزار گردید

۱۰ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۳ کد : ۲۴۳۶۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون الکترونیکی مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان همزمان با ۱۲ استان در استان مرکزی برگزار گردید.
آزمون الکترونیکی مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان در استان مرکزی برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، آزمون الکترونیکی مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان در قالب تفاهم‌نامه همکاری بین جهاددانشگاهی و دفتر مقررات ملی ساختمان وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.

معاون آموزشی واحد با بیان اینکه آزمون مذکور ششم آبان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی  اجرا شد، افزود: در این آزمون مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی به منظور ارتقاء دانش فنی، اخذ صلاحیت طراحی و نظارت لوله کشی گاز داخلی ساختمان شرکت کردند.

صالحی گفت: مهندسان برای اخذ مجوز نظارت بر لوله کشی گاز ساختمان‌های تجاری و مسکونی باید آزمون الکترونیکی مبحث 17 مقررات ملی ساختمان را پشت سر بگذارند تا صلاحیت نظارت گاز در پروانه اشتغال به راه و شهرسازی را دریافت کنند.