کتاب معاد جسمانی از دیدگاه حکیم تهران آقاعلی مدرس زنوزی وارد بازار نشر شد

۲۴ آذر ۱۳۹۹ | ۱۶:۲۰ کد : ۲۵۷۳۲ معاونت فرهنگی تاپ خبر
سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی ، کتاب معاد جسمانی از دیدگاه حکیم تهران آقاعلی مدرس زنوزی را منتشر کرد.
کتاب معاد جسمانی از دیدگاه حکیم تهران آقاعلی مدرس زنوزی وارد بازار نشر شد

سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی ، کتاب " کتاب معاد جسمانی از دیدگاه حکیم تهران آقاعلی مدرس زنوزی " را منتشر کرد.

به گزارش ر.وابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، کتاب معاد جسمانی از دیدگاه حکیم تهران آقاعلی مدرس زنوزی به همت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.

مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ضمن اعلام این خبرگفت: از دیرباز اختلاف نظر بین فلاسفه و متکلمین و ظاهرگرایان اهل حدیث در آموزه هایی از فلسفه مطرح بوده است مخصوصا زمانی که بحث به عرصه اعتقادات اساسی مسلمانان کشیده می شد.این بحث ها گاهی اوقات منجر به تکفیر عده ای از حکمای اسلامی شد که از جمله آن آموزه ها، آموزه بنیادین معاد می باشد.

آقاعلی مدرس تهرانی، از حکمای فلسفی تهران و مروج فلسفه ملاصدار است که در اصفهان ذر 1234 هجری قمری متولد گردید که در زمینه معاد مطالب ارزشمندی را به جای گذاشته است.

کتاب معاد جسمانی از دیدگاه حکیم تهران آقاعلی مدرس زنوزی آقا علی مدرس زنوزی به تالیف حمید امامی فر، در 167 صفحه و به قیمت 300000ریال توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.