مراسم گرامی داشت روز پرستار در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

۳۰ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۵ کد : ۲۶۰۲۰ اخبار عمومی تاپ خبر
مراسم گرامی داشت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار با حضور رئیس و جمعی از مسئولین جهاد دانشگاهی در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
مراسم گرامی داشت روز پرستار در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، در روز  یکشنبه 30 آذر ماه 99به مناسبت فرا رسیدن ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار ، مسعود شهرجردی رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی  به همراه  طالبی مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ، میرداودی مدیر روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان با حضور در مرکز فوق تخصصی ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، ضمن تبریک این روز با اهدای گل  از پرستاران فعال در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی تقدیر نمود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی در حاشیه این بازدید ضمن تبریک این روز به جامعه پرستاران، گفت: پرستاران با مهربانی و لطف در سخت ترین لحظات بیماری و درد، التیام بخش تن های رنجورند و مایه آرامش و آسایش بیماران هستند.

وی با بیان اینکه پرستاران مورد تجلیل و تکریم همه مردم هستند، افزود: پرستاران و کادر درمان به عنوان مدافعان سلامت به خصوص در دوران کرونا عاشقانه مشغول خدمت رسانی به مردم هستند و مردم میهن عزیزمان همواره قدر دان این بزرگواران خواهند بود .