اختتامیه نهمین دوره مسابقات ملی مناظرات دانشجویی در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار گردید

۰۷ دی ۱۳۹۹ | ۲۲:۱۸ کد : ۲۶۳۱۳ معاونت فرهنگی
به گزارش معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مجتبی غلامی معاون فرهنگی واحد گفت: نهمین دوره مسابقات ملی مناظرات دانشجویی به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد استان مرکزی برگزار گردید.

غلامی گفت: نهمین دوره این مسابقات با حضور تیم های مختلف از دانشگاه های استان برگزار شد که در نهایت تیم های شهید چمران از دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی و تیم خیام از دانشگاه پیام نور استان مرکزی به فینال مسابقات راه یافتند.

مجتبی غلامی در ادامه افزود: فینال و مراسم اختتامیه مسابقات در روز یکشنبه مورخ 7 دی ماه با حضور تیم های فینالیست برگزار گردید که در پایان تیم خیام از دانشگاه پیام نور استان مرکزی با کسب 451 امتیاز بعنوان تیم اول مسابقات و تیم شهید چمران از دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی با کسب 358 امتیاز بعنوان تیم دوم این دوره از مسابقات معرفی شدند.

وی افزود: در پایان این دوره از مسابقات به هیات داوران، کادر اجرایی و تیم های اول و دوم مسابقات، قاب فرش حرم مطهر امام رضا«ع» بعنوان یادبود اهدا گردید.